Back-End Developer, Mobify Invoices Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021
Etsimme kokoaikaista Back-End Developeria asiakkaallemme työskentelemään osana osaavaa kehitystiimiä ! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana tiivistä, osaavaa ja inspiroivaa työyhteisöä mielenkiintoisten projektien parissa. Lue lisää alta ja hae pian, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa.
KUVAUS
Back-End kehittäjänä kehität Mobify-alustaa, joka tarjoaa kuluttajille sovelluksen kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan. Tämän lisäksi työnkuvaasi kuuluu muun muassa erilaisten projektien toteutus, suunnittelukokouksiin osallistuminen tiimin kanssa ja mobiilikehitys.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva englannin kielen taito
* Aikaisempaa kokemusta microsoft stäkin parissa työskentelystä (esim. .NET, Asp.net core, Azure) vaihtoehtoisesti Javan parissa työskentelystä.
* IT-alan koulutuksesta on etua
* Kokemusta pilvipalveluista


Työntekijänä olet:


* Itseohjautuva
* Ahkera
* Omaat hyvät sosiaaliset taidot
* Motivoitunut ja kiinnostunut kehittymään


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Turku, tarvittaessa voi tehdä etänä.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mobify Invoices Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mobify Invoices Oy
on kehittänyt Mobify-alustan, joka tarjoaa kuluttajille sovelluksen kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan. Mobify on maksuton palvelu, jonka avulla kuluttaja voi hoitaa talouttaan kätevästi missä ja milloin vain. Keskittämällä kaikki laskut samaan paikkaan säästyy aikaa ja rahaa. Kuluttaja hyötyy eräpäivämuistutuksista, talous pysyy hallinnassa ja samalla kerryttää bonusta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506344
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku