(Poistunut julkaisusta)

Back-End Developer (Java) Suomen Sijoitustutkimus Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019
Etsimme osaksi tiivishenkistä IT-tiimiä Back-End Developeria Suomen Sijoitustutkimukselle Helsinkiin. Työskentelet sisäisten projektien parissa muun muassa ohjelmistokehityksessä, pilvitransformaatioprojekteissa sekä automaatiokehityksessä. Oletko jo työskennellyt erilaissa koodaustehtävissä 1-2 vuoden ajan? Hienoa! Onko sinulla ymmärrystä DevOps-mallista ja Springistä? Vielä parempi! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoisiin projekteihin, kollegoiksesi asiantuntevan tiimin sekä hyvät työsuhde-edut. Suomen Sijoitustutkimus sijaitsee loistavalla paikalla Vuorikadulla ja odottaa pääsevänsä aloittamaan yhteisen tarinan kanssasi!
KUVAUS
Back-End koodarina tulet työskentelemään erilaisissa sisäisissä kehitysprojekteissa niin ohjelmistoprojektien kehityksessä, pilvitransformaatioprojekteissa kuin automaation kehittämisessäkin.

Tarjoamme


* Monipuolisia työtehtäviä sisäisissä kehitysprojekteissa
* Mahdollisuuden vaikuttamaa projektien sisältöön ja ratkaisuihin
* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi myös Front-End koodauksessa
* Hyvät työsuhde-edut

TYÖNKUVA

* Ohjelmistokehitys
* Automaatiokehitys
* Pilvitransformaation projektit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* 1-2 vuotta työkokemusta Java-kehityksestä
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot
* Kiinnostus koodamista kohtaan ja halukkuutta kehittyä
* Hyvät yhteistyötaidot


Etuna nähdään DevOps-ymmärrys, Linux-palvelinymmärrys sekä kokemus asiakasrajapinnasta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi elo-syyskuussa
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen Sijoitustutkimus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomen Sijoitustutkimus Oy on Suomen johtava yritys arvopaperisijoitusten tuoton ja riskin mittaus- ja raportointipalveluiden, varainhoidon kilpailutuksen ja finanssialan koulutuksen alueilla. Erikoistumme instituutiosijoittajien sijoitustoiminnan yhteenvetoraportointiin ja erilaisiin sijoitusrahastojen raportointipalveluihin. Toiminta-ajatuksemme perustuu palveluiden muokattavuuteen asiakkaan tarpeita vastaaviksi, tuotto- ja riskianalyysiosaamiseen sekä teknisten ratkaisujen monipuoliseen hallintaan.