(Poistunut julkaisusta)

Back-end-devaaja
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Kasvutarinamme jatkuu ja rekrytoimme tuotekehitykseen uusia työntekijöitä. Etsimme back-end-devaajaa ratkomaan visaisia haasteita Visma Severa -pilvipalvelun logiikkaan ja arkkitehtuuriin liittyen. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Keitä etsimme?

Haluamme tehtävään henkilön, jolla on taitoa kehittää järjestelmäämme monimuotoisten liiketoimintatarpeiden perusteella. Tehtävä vaatii rautaista backend-osaamista, intohimoa ratkoa monimutkaisia ongelmia ja vahvaa oppimiskykyä. Odotamme myös aiempaa kokemusta ja onnistumisia vastaavissa tehtävissä sekä aitoa halua tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu liiketoiminnan tueksi. Arvostamme lisäksi REST API-, SQL- tai Machine Learning -kokemusta.

Severa on asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen kehitetty pilvipalvelu, jolla on noin 25 000 käyttäjää Suomessa ja ulkomailla. Kansainvälisessä tiimissämme työskentelee 20 kehittäjää. Tuoteen ominaisuuksiin kuuluu mm. CRM ja myynti, raportointi, resursointi, projektinhallinta ja toiminnanohjaus. Tutustu Severaan (https://psa.visma.fi/visma-severa/)

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla seitsemän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä (www.vis.ma/rekry/#edut). Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Everyday in your work you are going to meet new challenges, learn something new."
Grigori Savustjan, Software Designer

Lähetä hakemuksesi 11.11.2018 mennessä. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannan keskustassa hyvien junayhteyksien äärellä 2 tuntia Helsingistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Line Manager Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi