Baarityöntekijöitä/blokkareita Helsinkiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Menevää musiikkia, maistuvia juomia, iloisia tyyppejä ja tanssilattia. Haluaisitko olla osana luomassa tätä pitkään kaivattua hyvää tunnelmaa? Oletko yökyöpeli, jolle työt baaritiskin takana kuulostaa omalta jutulta?

Etsimme asiakkaillemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ Helsinkiin varmistamaan hyvän meiningin illasta toiseen. Etsimme sekä kokeneita konkareita tiskin taakse että baarityöskentelystä kiinnostuneita tyyppejä blokkareiksi. Jos sinulta hoituu juomien kaataminen kiireessäkin ja osaat loihtia maistuvat drinkit käden käänteessä, on se iso plussa; jos kuitenkaan kokemusta baarityöstä ei vielä löydy, mutta asenne on kunnossa ja olet innokas oppimaan uutta, älä jätä hakemusta laittamatta. Baarityössä pärjäät vallan mainiosti, jos omaat hyvän asenteen, ja hymy ei hyydy kiireen iskiessäkään – eli olet lyhyesti sanottuna hyvä tyyppi! Työn luonne edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työaika ja työsuhteen pituus vaihtelevat asiakkaidemme tarpeiden mukaan, joten mainitsethan hakemuksessasi, minkä verran olet valmis töitä tekemään. Oletpa sitten monen vuoden kokemuksen kerryttänyt tai vasta uraasi aloitteleva baarityöntekijä, saatamme tarvita juuri sinua - kerro siis hakemuksessasi, mitä osaat, niin pyrimme etsimään sinulle hommia, mitkä vastaavat osaamistasi ja tarpeitasi parhaiten.

Mikäli kaipaat uusia tuulia työelämääsi, tai vaikka lisätienistiä opintojen ohelle, jätä hakemuksesi pikimmiten verkkosivuillamme www.amiko.fi! Olemme sinuun yhteydessä heti, kun olemme löytäneet juuri sinulle sopivan paikan. Tarvittaessa kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522981
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa