(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijöitä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme baarityöntekijöitä ravintolaan Lahden keskustaan.

Odotamme sinulta kokemusta baarityöskentelystä ja kykyä palvella asiakkaita kiireenkin keskellä. Sinulle on tärkeää, että palvelu pelaa ja asiakkaat pysyvät tyytyväisinä! Olet tiimipelaaja, joka viihtyy kiireisessä työympäristössä. 

Aito into ja kiinnostus työhön sekä joustava asenne asiakkaiden palveluun ovat tärkeitä ominaisuuksia. Töitä on tarjolla yleensä viikonloppuöinä perjantaisin ja lauantaisin kello 00:00-05:00. Palkkaus Mara tes.

Työssä menestymisen edellytykset:

- osaamista baarityöskentelystä

- drinkkien teko onnistuu ongelmitta

- kykyä pysyä virkeänä sekä toimia valppaana yön kiireisimpinä tunteina

- asiakaspalveluhenkisyyttä

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan. 

Lisätiedot asiasta:

Anni Vellonen

044 427 2325

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.