(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Etsitkö töitä ravintola-alalta? Pidätkö sinäkin iltavuoroista? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt BAARITYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Pietarsaaren keskustaan.

Töitä tehdään eri ravintoloissa, joten toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Työtä tehdään pääsääntöisesti perjantai- ja lauantai-iltaisin ja -öisin, mutta työvuoroja saattaa olla myös arkena. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Toivomme, että olet organisointikykyinen ja hoidat työsi iloisesti ja ripeästi. Tehtävän fyysisyyden vuoksi hyvä peruskunto on suotavaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sekä suomen että ruotsin kielen taitoa. Baarityössä anniskelupassi katsotaan eduksi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.11.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Tiesitkö, että meillä on tarjolla hyvää työtä? - www.hyvää-työtä.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista - @personalhusetvaasa


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi