BAARITYÖNTEKIJÖITÄ Vaasan VENNIIN
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Kotoisa illanistujaispaikka, hyvät ruoat, parempi seura…enää puutut sinä, baaritaitoinen tyyppi, joka loihdit toinen toistaan upeampia drinkkejä tehden asiakkaiden illasta ikimuistoisen makumatkan!

Etsimme VENNiin BAARITAITOISIA TEKIJÖITÄ, jotka huokuvat positiivisuutta ja toteuttavat asiakkaiden toiveet käden käänteessä tarjoten heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Asiakkaat saapuvat paikalle tilanteessa, kuin tilanteessa: after workit, brunssi, iltariennot…you name it! On kyse sitten perinteisistä tai erikoisemmista cocktaileista, maukkaan oluen kaatamisesta tai vaikkapa hyvän viinin tarjoilemisesta, hoituu tämä sinulta käden käänteessä. Mikäli osaat juomia taikoessasi heittää huulta samaan aikaan, on se pelkkää plussaa!

Pääset osaksi joukkoa, missä puhalletaan yhteen hiileen, ja työkin tuntuu juhlalta mukavassa porukassa, missä hymy on herkässä ja huumoria riittää. Ilahdumme siitä, kun asiakkaamme tulevat aina uudestaan ja uudestaan, sillä sen me saamme aikaan yhdessä. Me VENNin luottojengi – tarjoilijat, keittiön väki, baarimikot ja meidän pomot – hoidetaan hommat hyvällä fiiliksellä, ja me haluttaisiin just sut mukaan meidän porukkaan.

Kolahtiko? Mikäli sinulla on palava halu liittyä VENNiläisten heimoon, lähetä hakemuksesi pikimmiten Amikon verkkosivujen kautta ja nappaa itsellesi työ, missä varmasti on hauskaa! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä – saatat siis kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Sonja Ahonen, p. 050 311 0774.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453963
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa