Baarityöntekijöitä Seinäjoelle
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Oletko kiinnostunut baarityöskentelystä? Haluaisitko oppia tekemään erilaisia juomasekoituksia? Oletko kenties vailla lisätyötä? 

Haemme asiakasyrityksillemme Seinäjoen keskustassa sijaitseviin anniskeluravintoloihin BAARITYÖNTEKIJÖITÄ ilta-, yö- ja viikonlopputyöhön. 

Työtehtäviä löytyy laidasta laitaan - tarjolla on paikkoja mm. seuraaviin tehtäviin: baarimestari, baaritarjoilija, terassitarjoilija, blokkari. Työtehtäviisi voi tehtävästä riippuen kuulua esim. juomasekoitusten valmistaminen ja juomien tarjoilu, maksun vastaanottaminen, tyhjien lasien kerääminen ja pöytien siivous, astiahuolto sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta, sillä työtehtäviin perehdytetään huolellisesti. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tai juomatietoutta, on se vain plussaa!

Työsuhde voidaan sopia oman elämäntilanteesi mukaan sopivaksi. Anniskeluravintoloissa työajat sijoittuvat pääosin iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ soveltuu loistavasti myös esimerkiksi opiskelun tai toisen työn ohelle. 

Hakijoilta odotamme:

– asiakaspalveluhenkisyyttä
– ripeää työotetta
– joustavuutta ja tarkkuutta
– paineensietokykyä
– kykyä fyysiseen työhön
– vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme:

– monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä
– vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
– hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

 

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksen tulemaan jo tänään, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vinkkaathan paikasta myös kaverillesi! Käsittelemme saapuneet hakemukset viipymättä. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot