(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijöitä Mummotunnelin kesään!
HOK-Elanto / Mummotunneli

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Helsingin ytimen legendaarisessa Mummotunnelissa löytyy puumia myös tiskin takaa! Sulavaliikkeiset baaristarat saavat asiakkaat kehräämään ja kissamaiset muuvit toimivat myös tiukoissa tilanteissa. Mummiksen henkilökunta koostuu timantinkovista tiimipelaajista valmiina palvelemaan bailuhenkistä partykansaa, joka valtaa kauppakujan kuumina kesäiltoina. Meillä on tunne, että myös sinun sisälläsi asuu villi puumanpentu valmiina nappaamaan juuri tämän kesätyön!

Haemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ Mummotunneliin

Kesän kovin bändikattaus nostaa tunnelman kohti taivasta ja työvuorot vilahtavatkin kuin siivillä. Mummotunnelissa pyöräytetään drinkit Amarillon baarissa, suositellaan sommelierin tapaan viehättävässä viinibaari Vennissä, lasketaan trendikkäät oluet ja siiderit Pub Gasellissa, hostataan karaokebailut Sing and Poressa sekä tarjoillaan tapakset Tapas Barcelonassa – jokaiselle löytyy oma kotiravintola! Vauhdikkaita kesätöitä on tarjolla myös timanteille vuoropäälliköille.

Töitä on tarjolla jo huhtikuulta aina alkusyksyyn saakka noin 90 h / 3 vko. Aloitus ja lopetus tapahtuu porrastetusti – tule mukaan Helsingin ytimen cooleimpaan tiimiin, sillä tämän kesän tulet muistamaan!

Eduksesi luettavat asiat:

  • kokemus baarityöskentelystä

  • drinkkiosaaminen

  • hygieniapassi

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!