Baarityöntekijöitä Kokkolaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Baarityöntekijöitä yökerhoon Kokkolaan

Menevää musiikkia, maistuvia juomia, iloisia tyyppejä ja tanssilattia. Haluaisitko olla osana luomassa tätä pitkään kaivattua hyvää tunnelmaa? Oletko yökyöpeli, jolle työt baaritiskin takana kuulostaa omalta jutulta?

Calle Night Club avaa ovensa uudistettuna Kokkolassa hyvin pian ja etsimme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ täydentämään rautaista tiimiä, joka varmistaa hyvän meiningin yökerhossa illasta toiseen. Etsimme sekä kokeneita konkareita että baarityöskentelystä kiinnostuneita tyyppejä. Jos sulta hoituu juomien kaataminen kiireessäkin ja osaat loihtia maistuvat drinkit käden käänteessä, on se iso plussa; jos kuitenkaan kokemusta baarityöstä ei vielä löydy, mutta asenne on kunnossa ja olet innokas oppimaan uutta, älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä työssä pärjäät vallan mainiosti, jos omaat hyvän asenteen, ja hymy ei hyydy kiireen iskiessäkään – eli olet lyhyesti sanottuna hyvä tyyppi! Saat työhösi tarvittavan perehdytyksen, joten pääset nopeasti mukaan kelkkaan. Työn luonne edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työt alkavat mahdollisimman pian harjoittelulla muissa Kaarlen ravintoloissa, ja työvuorosi tulevat sijoittumaan perjantai- ja lauantaiöihin klo 22-05 välille. Töitä riittää ympäri vuoden, ja tässä olisi loistava tienistin paikka esimerkiksi opintojen rinnalle! Jos sinulla on kuitenkin jo baarityöskentelyn kiemurat hallussa, on tässä sauma kokoaikaisellekin työlle.

Kolahtiko? Mikäli hommat menevässä ympäristössä Kokkolan yössä voisi olla sinun juttusi, lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ!

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Sonja Ahonen, sonja.ahonen@amiko.fi tai +358 50 311 0774

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509314
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola