Baarityöntekijöitä kesäkeikkalaiseksi
Barona HoReCa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja ja hyvä tyyppi? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Nyt kaipaamme asiakasyrityksillemme Jyväskylään ja lähialueille BAARITYÖNTEKIJÖITÄ kesäkeikkalaisiksi!

Työn sisältö

Baarityöntekijänä toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä asiakkaidemme anniskeluravintoloissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Kykenet hoitamaan itsenäisesti baarin arkirutiinit avaamisesta sulkemiseen – toki annamme tarvittavan perehdytyksen tehtävään.

Menestyksen avaimet

Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys ja reipas asenne ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta ja pystyt itsenäiseen työhön. Olet tottunut työn hektisyyteen ja sinulla pysyy langat käsissä ja hymy huulilla myös kiireen keskellä. Tehtävä edellyttää anniskelupassia. Eduksi katsotaan myös järjestyksenvalvojakortti. Mikäli sinulla on auto käytettävissä, sinulla on mahdollisuus tehdä keikkavuoroja myös Jyväskylän lähiseuduilla tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn. Työtä on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Vuoroja on tarjolla reilusti. Keikkatyöntekijänä voit tehdä vuoroja silloin kun sinulle sopii!

Kiinnostuitko?

Laita meille hakemus tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintapäätöksen heti sopivan tekijän löydyttyä, joten ole nopea ja laita hakemus meille jo TÄNÄÄN!

Liitäthän hakemukseen kuvan anniskelupassista ja hygieniatodistuksesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478635
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Laukaa