Baarityöntekijöitä AURA FEST
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Menevää livemusiikkia, hyvää festarimeininkiä, aurinkoinen Turku…enää puutut sinä!

Etsimme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ elokuussa järjestettäville Aura Festeille Turkuun. Jo yhdettätoista kertaa järjestettävä Aura Fest juhlitaan elokuun toisena viikonloppuna 13.-14.8., ja luvassa on kova kattaus niin ulkomaisia kuin kotimaisiakin huippuartisteja. Nyt me kaipaamme just sua tekemään festarikansan kokemuksesta entistä paremman. Tulevassa työssäsi pääset helpon baarityön makuun myymällä perus virvokkeita, ja pääset tekemään myös helppoja drinkkejä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta baarityöstä: voit olla joko uraasi aloitteleva tyyppi tai kokenut konkari; hyvä asenne on tässä työssä kultaakin kalliimpaa! Työn luonne edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi.

Pääset nauttimaan hyvästä festarimeiningistä työn merkeissä tapahtuman molempina iltoina. Jos hymysi ei hyydy kiireessäkään, ja olet asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolla on hyvä tekemisen meininki, tämä paikka on just sulle!

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja lähde nauttimaan kesän parhaasta menosta hyvän työporukan kanssa! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Sonja Ahonen 050 311 0774, tai Rami Koivisto 050 550 7633

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot