Baarityöntekijä
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Restel Tapahtumaravintoloiden ydinosaamista on suurten yleisö- ja yksityistilaisuuksien ravintolapalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen. Helsingin Jäähallissa sijaitsevat ravintolat muuntuvat monipuolisesti ja tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kokonaisuutena Helsingin Jäähalli sekä Restel Tapahtumaravintolat pystyvät tarjoamaan ainutlaatuisen yhdistelmän: täysin modernit ravintolapalvelut kaikkien tuntemassa kulttuurihistoriallisissa ympäristössä, keskellä kaupunkia.

 

Etsimme nyt baarityöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön Helsingin Jäähallin tapahtumiin! 

Työ on iltapainotteista ja työajat vaihtelevat tapahtumasta riippuen. Helsingin Jäähalli toimii HIFK:n kotihallina ja pelien aikaan työvuoroja on yleensä klo 16-22 välillä ja viikonloppuisin klo 14-21 välillä. Pelien lisäksi jäähallissa järjestetään muitakin tapahtumia, kuten musiikkikeikkoja ja konsertteja.

 

Haemme tapahtumiin aiempaa anniskelukokemusta omaavia baarityöntekijöitä, joilla on ripeä ote ja perusdrinksut hallussa.

 

Kiinnostuitko?  Jos nappasi, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä Helsingin Jäähallin eri ravintolapisteillä. Saat käyttöösi Go Onin henkilöstöedut sekä säännöllisen työskentelyn kautta myös Restelin huikeat henkilöstöedut käyttöön.

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 050 574 7205.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498251
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki