(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä
Wanha Mestari Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Nyt kaipaamme Kokkolan Wanhan Mestariin BAARITYÖNTEKIJÄÄ!

Työn sisältö

Wanhan Mestarin baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja tunteja on tarjolla 63h/3vko. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja vuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 2.8.Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

• Hygieniapassi

• Anniskelupassi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.