(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Älä anna nurkan takaa kurkkivan syksyn säväyttää mieltäsi harmaalla – varmista syksyn värikkäät työkuviot jo etukäteen! Etsimme nyt Seinäjoen alueella sijaitseville asiakkaillemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoiseen työhön.

Keikkailevana baarityöntekijänä tarvitset reipasta asennetta, intoa työskentelyyn erilaisissa ravintoloissa uusien ihmisten kanssa ja erityisesti baariosaamista – omaat taidot loihtia veden kielelle nostattavat drinkit ja cocktailit. Haemme töihin niitä, jotka pitävät homman kasassa, niin musiikin jytkeen keskellä, kuin vilkkaassa pubiympäristössäkin. Lisäksi toivomme, että olet erinomainen asiakaspalvelija – loistat asiakaspalvelussa kuin discopallo konsanaan ja olet kuin kotonasi baaritiskin takana.

Missä työskentely sitten tapahtuu? Se riippuu täysin sinusta! Baronan keikkatyöntekijänä pääset itse rakentamaan oman työvuorolistasi erilaisista vaihtoehdoista, joten pääset nauttimaan joustavuudesta ja vaihtelusta. Työ painottuu perjantai- ja lauantai-iltoihin ja parhaiten tämä työ natsaakin sinulle, jos vietät viikonloppusi ja iltasi mielellään siellä missä tapahtuu, ja janoat nopeatempoisen työn tuomaa vaihtelua yhtä paljon kuin asiakkaat tuoppejaan.

Alamme käsittelemään hakemuksia elokuun aikana.

Varmista paikkasi kaupungin parhailla paraatipaikoilla ja tule töihin Baronalle!