(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme nyt osaavia BAARITYÖNTEKIJÖITÄ täydentämään tyytyväisten työtekijöidemme joukkiota.

Tarjoamme sinulle vaihtoehtoja – Opteam tuntee pääkaupunkiseudun ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi suureen valikoimaan mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Sopiiko elämäntilanteeseesi joustava keikkailu muutamana iltana viikossa vai etsitkö pidempää pestiä? Onnstuu!

Ihannehakijallamme on asenne kohdallaan ja hän hallitsee sujuvasti ainakin perusdrinkit ja -cocktailit sekä kassatyöskentelyn. Viihdyt ripeätahtisessa työssä ja säilytät loistavan asiakaspalveluasenteesi myös kiireisempinä iltoina. Lisäksi toivomme, että sinut on varustettu positiivisella asenteella ja oma-aloitteisella työskentelyotteella.

Työskentely Opteamin kautta on joustavaa ja helppoa: Me tarjoamme sinulle vuoroja pääkaupunkiseudun ravintoloista ja baareista ja sinä valitset mitkä niistä otat vastaan. Keikkatyön lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Jos haluat työskennellä hyvällä meiningillä ja nautit vaihtelusta ja joustavasta työskentelystä, sinussa on ainesta opteamilaiseksi. Odotamme yhteydenottoasi!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Drinkkiosaaminen, Hygieniapassi, Kassaosaaminen