(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä William K. Selloon
HOK-Elanto / William K. Sello

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Sellon William K. toivottaa kaikki asiakkaat, aina shoppailijoista elokuvateatterin asiakkaisiin, tervetulleeksi Sellon katolla sijaitsevaan viihtyisään ja tunnelmalliseen olutravintolaansa. Haemme nyt asiakkaallemme kesäksi BAARITYÖNTEKIJÄÄ tähän Sellon ytimessä sijaitsevaan ravintolaan!

Erinomainen asiakaspalvelu on HOK-Elannon William K:ssa työsi ydintä – baaritiskillä olet vastuussa siitä, että asiakkaat viihtyvät ja tulevat vierailemaan ravintolaan aina uudestaan ja uudestaan! Kiinnostuksesi erilaisiin oluihin ja halusi jakaa intohimoasi myös muille on omiaan tässä työssä. Aikaisempi kokemus olutravintolassa työskentelystä on plussaa mutta tätäkin tärkeämpänä tekijänä pidämme halua oppia sekä rehtiä asennetta työntekoon. Työvuoroissa työskennellään välillä yksin joten tärkeää on, että pystyt tekemään töitä myös itsenäisesti. Työtehtäviisi pubissa kuuluu myös pienten suolaisten ruokien tarjoilu.

Töitä on tarjolla ajalla 1.6.-1.9.2020, keskimäärin 90h/3vko. Työsopimus solmitaan yhdessä Baronan kanssa. Töitä on kaikkina ravintolan aukioloaikoina, maanantaista sunnuntaihin.

Jos tunnet kesätyön William K:ssa olevan sinua varten, hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille:

  • Suomen kielen taito
  • Täysi-ikäisyys
  • Aiempi kokemus baarityöskentelystä

Ennen työsuhteen alkamista tarvitset myös:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Negatiivinen salmonellatodistus