(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä William K. Mannerheimintie, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Mannerhemintien William K. on kaikkien oluthuoneiden kantaisä ja edelläkävijä, joka on toiminut oluen ystävien kohtaamispaikkana ja viihtyisänä olohuoneena jo 25 vuoden ajan. Haemme kesäksi BAARITYÖNTEKIJÄÄ tähän Töölön sykkeessä sijaitsevaan ravintolaan!

Erinomainen asiakaspalvelu on HOK-Elannon William K:ssa työsi ydintä – baaritiskillä olet vastuussa siitä, että asiakkaat viihtyvät ja tulevat vierailemaan ravintolaan aina uudestaan ja uudestaan! Toivomme, että sinulta löytyy baarissa työskentelystä jo sen verran aikaisempaa kokemusta, että pystyt tekemään töitä myös itsenäisesti. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi tarvitset tässä tehtävässä taitoa suosittelevaan myyntiin ja tietenkin kiinnostusta oluihin. Sinulta pitäisi myös löytyä anniskelu- ja hygieniapassit sekä salmonellatodistus.

Töitä on tarjolla ajalle 4.6.-31.8. ja tunteja luvassa täydet 112,5 h/3 viikkoa. Voit aloittaa työsi parilla vuorolla viikossa jo kevään aikana, ja kesäpestin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä keikkaluonteisesti ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Jos tunnet kesätyön William K:ssa olevan sinua varten, hae paikkaa pikaisesti!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito, Olutosaaminen