(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä William K. Kurviin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018

Kurvin sykkeessä sijaitseva pitkään perinteitä vaalinut olutravintola William K. tarjoaa kaikenlaisille kulkijoille makumatkoja oluen monipuoliseen maailmaan ja rentoon baarielämään.

Haemme nyt BAARITYÖNTEKIJÄÄ tähän lähes 200 oluen ja siiderin oluthuoneeseen, William K. Kurviin!

Erinomainen asiakaspalvelu on William K:ssa työsi ydintä – baaritiskillä olet vastuussa siitä, että asiakkaat viihtyvät ja tulevat vierailemaan tähän olutravintolaan aina uudestaan ja uudestaan! Asiakaspalvelutaitojen lisäksi tarvitset tässä tehtävässä taitoa suosittelevaan myyntiin ja toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä ja oluttuntemusta. Jos kuitenkin olet loistoasenteella varustettu ja halukas oppimaan hyväksi olutmestariksi, voidaan sinut opettaa työhön. Töiden sijoittuessa myöhäisiin öihin, on eduksi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta varavastaavana olemisesta ja ravintolan sulkemisvuoroista.

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, painottuen perjantai- ja lauantai-iltoihin, halutessasi sinulla on myös mahdollisuus tehdä 1-2 vuoroa arkena. Työajat sijoittuvat kello 22-04.30 ajalle.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana, joten jos koet William K. Kurvin kutsuvan sinua, laita hakemuksesi saman tien tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Itsenäinen työote, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Olutosaaminen