(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Vaasaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Oletko reippaalla asenteella varustettu baaripuolen osaaja? Uskallatko tarttua tehtävään rohkeasti ja omatoimisesti? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Nyt kaipaamme asiakkaallemme Vaasaan baarityöntekijää keväästä syyskuun loppuun!

Baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä huolehdit asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä huolehtimaan ravintolan rutiineista ja avaamisesta ja sulkemisesta. Työntekijä perehdytetään tehtävään.

Reippaus, asiakaspalveluhenkisyys ja omatoimisuus ovat valttejasi. Etsimme itsenäisessä työssä viihtyvää, jämäkkää tyyppiä. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai aiempi kokemus alalta. Odotamme vähintään sujuvan suomen kielen hallinnan. Työhön vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi.

Tarjoamme sinulle määräaikaista työsopimusta ajalle 1.5.2020-30.9.2020, jossa vähimmäistuntimääräsi on 50h/3vko. Perehdytys ja harjoittelu työhön aloitetaan maalis-huhtikuussa, eli työn touhuun pääsee jo ennen toukokuuta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan nopeasti!

Lisätietoja saa puhelimitse arkisin 10-11 ja 15-16