Baarityöntekijä, Vaasa Teatro
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

BAARITYÖNTEKIJÄKSI VAASAN TEATROON?

Teatro on moderni ja monipuolinen vivahde Vaasan yöelämään. Noin 800 juhlijaa vetävä yökerho koostuu neljästä erilaisesta osastosta: Pubissa otetaan rennosti laajaan olutvalikoimaan ja trendikkäisiin cocktaileihin tutustuen, livepuolella juhlitaan viikonloppuisin kovimpien kotimaisten artistien ja bilebändien tahtiin, ysäriosastolla muistellaan takavuosien timanttisimpia hittejä ja bilekaraokepuolella esiinnytään tunteella.

Teatroon haetaan baarityöntekijöitä ahkeralla ja motivoituneella työotteella sekä timanttisella asiakaspalveluasenteella. Kokemusta tärkeämpää on asenteesi!

Työssä pääset tekemään monipuolisesti baarityöntekijän työtehtäviä, aina lipunmyynnistä baaritiskin takana työskentelyyn.

 ---------- 

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulta ei hymy hyydy ja iloisella olemuksellasi luot hyvää fiilistä myös meidän ravintolamme tärkeimmille henkilöille eli asiakkaille! Sopivan henkilön löydyttyä koulutamme sinut tehtäviisi.

Työvuorot sijoittuvat viikonloppuihin. Töitä tarjolla vähintään 30h/ 3viikko.


---------- 

Me tarjoamme sinulle työn modernissa työympäristössä Vaasan parhaassa menomestassa, hyvässä porukassa! Unohtamatta huippuhyviä henkilöstöetuja sekä etenemismahdollisuuksia! 

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä jo tänään! Liitä hakemukseesi ansioluettelosi.

Haku päättyy 31.8.2021.

Lisätiedot:

Pekka Ruotsalainen

Ravintolapäällikkö 

040 5529420

pekka.ruotsalainen@ravintola.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473097
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjanmaa, Vaasa