Baarityöntekijä/ Tarjoilija Tullisalin tapahtumiin
Tullisali

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021

Oletko reipas ravintola-alan työntekijä, joka jaksaa pitää hymyn huulilla kiireenkin keskellä? Olet parhaimmillasi tapahtumien sykkeessä ja paineensietokykysi on rautaa. Jos vastaus on kyllä, olet etsimämme Baarityöntekijä / Tarjoilija Tullisalin vauhdikkaaseen tiimiin!

Baarityöntekijänä / Tarjoilijana omaat hyvää silmää vieraidemme viihtyvyyden luomiseksi, oma-aloitteisuutta, reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen. Olet tiimihenkinen, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Osaat katsoa työtäsi asiakkaan silmin, ottaa vastuuta ja selätät ruuhkat nopealla ja ystävällisellä asiakaspalvelulla.

Onhan sinulla anniskelu- ja hygieniapassi!

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä rennossa ja erilaisessa työympäristössä.

Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja työpäivät ovat n. 4 tunnin mittaisia. Töitä on pääsääntöiseti viikonloppuisin joten työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin lisätyötä ja -tienestiä kaipaaville ravintola-alan tekijöille.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat hypätä mukaan mahtavaan porukkaamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot