(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Sokos Hotel Torniin
Sokos Hotel Torni

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko, joka henkii upeaa tunnelmaa ja tarjoilee drinkkien, ruuan ja tunnelman lisäksi huikeita näköaloja Helsingin kattojen ylle. Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan.

Haemme nyt aurinkoisia BAARITYÖNTEKIJÖITÄ Sokos Hotel Torniin.

Tässä kesätyössä pääset loihtimaan asiakkaille heidän toiveidensa mukaiset juomat kansainvälisessä American barissa, irkkumusiikin soidessa Pub O’Malleyssa sekä Ateljee barin huikeissa näköaloissa. Tule häikäisemään asiakkaat maukkaiden juomien lisäksi myös asiakaspalveluasenteellasi!

Nopeatempoinen baariympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä työskennellä paineen alla. Toivomme, että olet positiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta baarityöstä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus asiakaspalvelua kohtaan sekä oikea asenne työskentelyyn reippaalla otteella. Lisäksi arvostamme halua kehittää omaa osaamistaan sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, joka alkaa kesäkuun alusta ja jatkuu elokuun loppuun asti. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja tunteja on tarjolla keskimäärin 75 h/3 viikkoa.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!