Baarityöntekijä, Scandic Koskipuisto Tampere, kesätyö
Scandic Koskipuisto Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Luonnistuvatko sinulta perusdrinkit ja omaatko aikaisempaa kokemusta oluthanojen takana häärimisestä? Nautitko itsenäisestä asiakaspalvelutyöstä, jossa voit tuoda pilke silmäkulmassa esiin omaa persoonaasi? Loistavaa, sillä Tampereen ytimessä sijaitseva Moe´s Baari etsii vahvistusta joukkoonsa kesäksi.

Tässä rennossa baarissa viihtyvät niin paikalliset kuin hotellin vieraat. Nauttien raikkaita juomia pienten purtavien kera. Valittuina iltoina tunnelmaa tahdittaa live-musiikki. Kesäisin käytössä on myös suosittu terassi.

Haemme nyt BAARITYÖNTEKIJÄÄ Koskipuiston kupeeseen!

Millainen persoona tässä pärjää:

Erinomainen asiakaspalvelu on työsi ydintä – baaritiskillä olet vastuussa siitä, että asiakkaat viihtyvät ja tulevat vierailemaan tähän baariin aina uudestaan ja uudestaan! Asiakaspalvelutaitojen lisäksi tarvitset tässä tehtävässä taitoa suosittelevaan myyntiin ja toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä ja oluttuntemusta. Töiden sijoittuessa myöhäisiin öihin, on eduksi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta varavastaavana olemisesta ja ravintolan sulkemisvuoroista.

Hygipassi ja anniskelupassi tulisi löytyä jo taskustasi.

Mitä tarjoamme sinulle:

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja jatkuen aina elokuun puoleen väliin. Tunteja kertyy keskimäärin 90/3. Työajat sijoittuvat baari aukioloaikojen mukaan.

Ota askel kohti Suomen parasta työpaikkaa lähettämällä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot