(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Ravintola Virgin Oil
HOK-Elanto / Virgin Oil Co.

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Pian on aika siirtää katseet syksyyn ja maagiseen pikkujoulukauteen. Virgin Oil ei jätä tänäkään vuonna juhlakansaa kylmäksi. Stadin parhaat pikkujoulut eivät synny kuitenkaan itsestään, vaan haemmekin nyt Virgin Oilin jengiin reippaita työkavereita erilaisiin ravintola-alan tehtäviin.

Virgin Oilissa on töissä joukko innokkaita ravintola-alan tekijöitä, ja siellä tarjotaan mielettömiä elämyksiä juhlijoille aivan Helsingin ytimessä. Virgin Oil on tunnettu ensinnäkin italialaisia fiiliksiä tarjoavasta ravintolasta puu-uunipizzoineen, mutta tämän lisäksi huikea olutbaari ja sykähdyttävää livemusiikkia tarjoava Club saa työntekijät ylpeiksi työpaikastaan.

Loistaaksesi Virgin Oilissa tarvitset aiempaa kokemusta baarityöntekijän tehtävistä ja perustasoista juomatuntemusta. Lisäksi asiakaspalvelutaidot, paineensietokyky ja positiivinen meininki tulevat joulunaluskauden vauhdissa taatusti tarpeeseen. Työvuoroja on viikonloppuisin sekä aulabaarissa että yläkerran Clubin Show&Dinnereillä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Töitä on tarjolla lokakuun alusta aina joulukuun loppuun. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti perjantaille ja lauantaille, painottuen iltavuoroihin. Vaatimuksena työhön on suomen kielen taito, täysi-ikäisyys, hygieniapassi, anniskelupassi sekä negatiivinen salmonellatodistus. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi.

Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit, että tuoreemmatkin tekijät, sillä Virginin köörissä asenne ratkaisee!

Mikäli haluat olla osa Helsingin säihkyvintä poppoota, jätä hakemuksesi pikimmiten!