Baarityöntekijä Rauman Amarilloon
Osuuskauppa Keula

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Hei sinä aurinkoinen baaripuolen osaaja, tule Amarilloon! Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti!

Amarillon baarityöntekijänä huolehdit baarin asiakkaiden viihtyvyydestä. Lisäksi pääset myös tekemään myös muita ravintolan monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä. Tarvittaessa hyppäät baarin takaa salin puolelle.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhteessa pääset oppimaan Amarillon omien juomien salat ja kehittämään itseäsi baarimestarina. Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa maaliskuussa ja kestää ainakin kesän 2019 loppuun. Jatko on mahdollista. Työajat sijoittuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin.

Hakemamme baarityöntekijä on asiakaspalvelunhenkinen, huumorintajuinen ja tilannetajuinen. Onhan sinulla pilke silmäkulmassa? Tehtävä vaatii alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaskuntamme on kansainvälinen, joten hallitsethan suomen lisäksi myös sujuvan englanninkielitaidon.

Mikäli haluat tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 18.2. oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysymyksiin vastaa Rauman Opteam / Barona toimisto puh. 020 7479290.

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224331
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 020 9224407
  • Sijainti: Rauma, Laitila, Eurajoki