(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Praha/Dublineriin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Oletko valmis ottamaan homman haltuun niin rockhenkisessä baarissa kuin irkkupubissakin? Haluatko laittaa persoonasi peliin esimiestyössä? Etsimme kesäksi kahta BAARITYÖNTEKIJÄÄ Prahan ja Dublinerin tiimiin!

Tässä tehtävässä työskentelet Kaivopihalla Helsingin rautatieaseman kupeessa sijaitsevissa rockhenkisessä Prahassa ja irkkupubi Dublinerissa. Kumpikin Ravintola tarjoilee asiakkailleen paitsi laajan valikoiman erilaisia oluita myös loistavaa tunnelmaa.

Haemme tehtävään reipasta puurtajaa, jolle asiakkaat ja heistä huolehtiminen ovat toiminnan ykkösasia. Koet helpoksi lähestyä asiakasta etkä pidä baaritiskiä kotiruutunasi. Persoonallisuus ja rockhenkisyys ovat plussaa, mutta sovit myös irkkubaariin ja mukaudut metallimiehestä pukumiehen palveluun. Työssä edellytetään lisäksi suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Dublinerissa ja Prahassa sinua odottaa monipuolinen ja mukavan vauhdikas työtehtävä, loistava työyhteisö sekä työtunteja keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Työt sijoittuvat ajalle 4.6. - 31.8.2018. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia työntekijöitä asunnon hankinnassa.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Olutosaaminen