(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Oosteriin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Baarityöntekijä rautatieasemalle Oosteriin

Etsimme pikkujoulukaudelle hyvällä asenteella varustettua baarityöntekijää työskentelemään Helsingin rautatieasemalla sijaitsevaan Oosteriin. Pikkujoulukausi käynnistyy lokakuun puolivälissä, ja vuoroja on tarjolla viikonloppupainoitteisesti.

Ooster on viihtyisä ja tunnelmallinen viini- ja oluthuone Helsingin rautatieaseman Kauppakujalla. Oosterissa on tarjolla laadukas viinivalikoima ja pientä suolaista syötävää. 

Tehtävässä vastaat ravintolan myynnistä, asiakaspalvelusta, siisteydestä sekä tärkeimpänä tietenkin asiakkaiden viihtyvyydestä. Palvelet asiakkaita hymy huulilla ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen.  

Pääset mahdollisuuksien mukaan työskentelemään satunnaisesti myös muissa Avecran Helsingin rautatieaseman ravintolayksiköissä, joten kahta samanlaista päivää ei varmasti tule eteen.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
  • anniskelu- ja hygieniapassia
  • myyntihenkisyyttä, rempseä otetta ja joustavuutta
  • positiivista asennetta

Rautatieaseman ravintolat ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin, vuoden ympäri. Ooster on avoinna klo 12.00-01.00 välillä, toivomme valmiutta työskennellä eri vuoroissa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän sekä MaRaVa tessin mukaisen palkkauksen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa & kyselyt:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220