(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä / Oluthuone Kaisla
HOK-Elanto / Kaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Kaisaniemen metroaseman kupeessa sijaitsevaan Kaislaan tulijalle aukeaa olutmaailma koko rikkaudessaan. Silmiin osuu Suomen uljain hanarivistö, josta täytetään tuopit 30:llä eurooppalaisella aatelioluella. Tutkimusmatka pullo-oluiden maailmaan kestää pitkään kuin entisajan seikkailut: tarjolla on noin 200 laatua antoisasta erikoiseen. Yksinkertaisesti sanottuna Suomen laajin olutvalikoima.

Haemme asiakkaallemme Oluthuone Kaislaan nyt kehittymishaluista BAARITYÖNTEKIJÄÄ.

Tässä tehtävässä sinulle aukeaa upea mahdollisuus päästä kehittymään todelliseksi olutosaajaksi. Emme odota, että tuntisit kaikki yli 200 olutta ennestään – etsimme ensisijaisesti motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä tiimiläistä, joka on halukas oppimaan! Tärkeää on myös, että olet työskennellyt jonkinlaisissa ravintola-alan työtehtävissä jo aiemmin, ja tiedät säilyttäväsi positiivisen asenteen myös kiiretilanteissa. Asiakkaiden ja kollegojen kanssa pärjäät myös sujuvalla englanninkielellä, ja päivittäiset asiakaspalvelutilanteet sujuvat suomeksi.

Työt sijoittuvat ajalle 1.6. - 30.9.2020 ja työtunteja on luvassa keskimäärin 90h/3vko.

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä, sujuvaa englannin tai suomen kielen taitoa, ja jonkinlaista kokemusta ravintolatyöstä.

Ennen työsuhteen aloitusta tarvitset myös hygienapassin, sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.