(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Old Storyyn, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Klassikon mainetta nauttiva Ravintola Old Story on suosittu, Vantaan High Streetillä sijaitseva urheiluravintola, joka monipuolisen urheilutarjonnan lisäksi tarjoaa myös livemusiikkia viikoittain ympäri vuoden. Pubi tuntuu kuin omalta olohuoneelta!

Haemme nyt BAARITYÖNTEKIJÄÄ kesätöihin täydentämään Old Storyn työporukkaa.

Tässä tehtävässä työskentelet baaritiskin takana, rahastat, ylläpidät ravintolan siisteyttä ja totta kai myös rupattelet asiakkaiden kanssa – Old Storyssä on paljon paikallisia vakiokävijöitä, jotka tulevat sinulle kesän aikana taatusti tutuiksi!

Old Storyn työporukka koostuu mukavista ja hauskoista persoonista, jotka ovat kuin yhtä suurta perhettä. Etsimme tiimin täydennykseksi baarityön jo hallitsevaa, iloista ja puheliasta tyyppiä, joka on kiinnostunut oluista ja työskentelee oma-aloitteisesti pitäen kokonaisuuden hallussa. Edellytämme lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja anniskelupassia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat aina elokuun loppuun. Vuoroja luvassa 90 h/3 viikkoa. Ravintola on auki maanantaista sunnuntaihin klo 9-02, joten töitä on tarjolla erilaisissa vuoroissa painottuen kuitenkin iltoihin ja viikonloppuihin. Palkkaus on neuvoteltavissa. Opteam auttaa järjestämään tarvittaessa asunnon muilta paikkakunnilta saapuville kesätyöntekijöille.

Jos haluat työskennellä rokin, sportin ja rennon tunnelman siivittämänä, hae paikkaa pian!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Kassaosaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi, Itsenäinen työote