(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Mummotunneliin, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä odottaa juuri sinua! Tämä työ on rankkaa ja siistiä, hikistä ja hyvällä musiikilla höystettyä – juuri sellaista, jota iltavirkku elämännälkäinen ravintola-alan ihminen kaipaa kesäänsä.

Haemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ HOK-Elannon ravintoloista koostuvaan Mummotunneliin.

Etsimme baarikokemusta jo aiemmissa duuneissaan kartuttanutta loistotyyppiä, joka pyöräyttää perusjuomat varmoin ottein. Nautit rysäbaarin meiningistä ja tarjoilet tiskin takaa juomien lisäksi rennon letkeää asiakaspalvelua. Mummotunnelin baaritekijänä saat mahdollisuuden työskennellä useammassa kuin yhdessä Wanhan kauppakujan ravintolassa: Venn, Tapas Barcelona, Gaselli, ja Raffaellon Terassi tarjoavat kesääsi taatusti vaihtelua. Työskentelykielenä tehtävässä on suomi, jonka lisäksi myös englannin osaaminen tulee vilkkaassa ravintolassa varmasti tarpeeseen. Työt edellyttävät 18-vuoden ikää, ja lisäksi sinulta tulisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus viimeistään töiden alkaessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ensimmäiset aloitukset ovat jo huhtikuun lopussa, mutta töiden käynnistäminen myös touko- tai kesäkuussa on mahdollista. Töitä on tarjolla elo-syyskuuhun saakka, kesäkuun alusta elokuun puoliväliin keskimäärin 112,5 h / 3 viikkoa, keväällä ja syksyllä hiukan vähemmän. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä tarvittaessa asuntoasioissa.

Tule mukaan kaupungin kovimpaan tiimiin, tämän kesän tulet muistamaan!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Drinkkiosaaminen