(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä klubiravintola Semifinaaliin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Luonnistuvatko sinulta perusdrinkit ja omaatko aikaisempaa kokemusta oluthanojen takana häärimisestä? Nautitko itsenäisestä asiakaspalvelutyöstä, jossa voit tuoda pilke silmäkulmassa esiin omaa persoonaasi? Loistavaa, sillä Helsingin ytimessä sijaitseva klubiravintola Semifinal etsii vahvistusta joukkoonsa.

Tämän rockhenkisen klubin baarityöntekijänä pääset työskentelemään vaihtelevassa työympäristössä sekä kehittämään baarityötaitojasi. Edellytyksenä tähän työhön on aikaisempi kokemus ravintola-alalta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtävistä sekä perustavanlaatuinen juomatuntemus. Massasta erottuvat asiakaspalvelutaitosi saavat kassan flossaamaan sekä oluthanat rokkaamaan ja pärjäät hyvin kiireenkin keskellä. Taustatukenasi on huikea tiimi, jossa jaetaan hyvää duuni fiilistä ja huumori on hersyvää.

Semifinal on Tavastian alakerrassa oleva pienempi liveklubi, jossa supliikkina baarityöntekijänä vastaat asiakkaiden viihtyvyyden lisäksi myös anniskelusta. Työvuoroissa työskennellään pääosin yksin mutta illoittain vaihtuva asiakaskunta yhdistettynä rentoon ja intiimiin ravintolamiljööseen saavat ajan lentämään kuin siivillä. Etsitpä sitten osa-aikaista työtä opintojen oheen tai vaihtelua vakityösi rinnalle on tässä sinulle tarjolla loistava mahdollisuus. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 60h/3vko ja vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti keskiviikosta lauantaihin, joten joustavuuttakaan tästä tehtävästä ei puutu.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Älä siis aikaile, vaan jätä hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Itsenäinen työote
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi, Hygieniapassi