(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä Karaokekellariin
HOK-Elanto/Kaivopihan Karaokekellari

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Laskeudu kellariin, jossa laulu raikaa ja tunnelma on katossa!

Haemme BAARITYÖNTEKIJÄÄ HOK-Elannon Kaivopihan Karaokekellariin. Tässä karaokebaarissa laitteet, staget ja harjoituskopit ovat viimeisen päälle kunnossa, mutta vielä tarvitaan lisävahvistus baaritiskin taakse varmistamaan, että syksyn ja pikkujouluajan janoiset asiakkaat saavat hörppynsä. Aito hostaus nostaa fiiliksen korkeuksiin ja pitää huolen, että asiakas nauttii joka juomasta ja sävelestä.

Haemme tiskin taakse henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta baarityöstä ja joka viihtyy karaokebaarin letkeässä tunnelmassa!

Tarvitset työssä suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja negatiivisen salmonellatodistuksen. Aloitus tehtävässä on heti ja työtä on vuoden vaihteen yli. Tunteja on tarjolla loppuviikko painotteisesti vähintään 60 h/3 viikossa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista torstaihin klo 18-04, perjantaista lauantaihin klo 16-04.30 ja sunnuntaisin klo 18-04 välille.

Selvät sävelet? Sitten hakemus tulemaan! Liitä mukaan myös koulu- ja opiskelutodistukset.

Kaivopihan Karaokekellari on sinun paikkasi loistaa!

Jos sinusta on ikinä tuntunut, että työnhakuun tai ammatilliseen kehittymiseen on vaikea saada apua ja neuvoja, tässä on mahdollisuutesi!

Syyskuun 19. päivä olet lämpimästi tervetullut Baronan toimistoille Tapaa työtrainerisi -tapahtumaan klo 14-19 - asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ympäri Suomen! Olemme järjestäneet pääsi menoksi myös hyödyllisiä ja hauskoja valmennuksia, maksutta. Tutustu eri toimistojen ohjelmaan osoitteessa: barona.fi/tervetuloa

Tervetuloa tapaamaan työtraineriasi!