Baarityöntekijä Hemingway's Rovaniemi
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Oletko iloinen ja palveluhenkinen ravintola-alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan? Ystävällisyys löytyy jo geeneistä, eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä? Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti?

Mikäli vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme Hemingway's Rovaniemen uusi
BAARITYÖNTEKIJÄ

Hemingway’s Rovaniemi sijaitsee keskellä kaupungin sykettä ja vilinää. Hemingway's on seikkailuhenkisten sielujen kohtauspaikka, jossa tarinaa isketään hyvässä seurassa ja inspiroivassa ilmapiirissä muun muassa oluen ja viinin kera.

Hemingway's baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen.

Menestyksen avaimet

Ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, reippaus, huolellisuus ja huumorintaju ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi! Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin.

Kiinnostuksesi ravintolan juomatuotteisiin auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin, ja kykenet myös tarvittaessa antamaan asiakkaille omia suosituksiasi. Laajan juomavalikoimamme haltuun ottaminen innostaa sinua. Me Hempassa arvostammekin erityisesti oluiden tuntemustasi sekä sitä, että tarvittaessa pystyt ottamaan käyttöön yhden lisävaihteen ja kasvattamaan kolmannen käden asiakaspalvelun laadun kärsimättä.

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä anniskelu- ja hygieniapassia, sillä meillä työskennellään ajoittain myös yksin.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava eli keikkasopimus. Töitä on tarjolla marraskuun puolesta välin eteenpäin ja mahdollisesti jopa aiemmin. Töitä on tarjolla pääsääntöisesti viikonloppuisin ja satunnaisesti myös arkisin. Työ soveltuu hyvin, esimerkiksi opiskelijalle tai extratyötä etsivälle.

Kiinnostuitko?

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

_Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. _

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511149
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.siltala (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504474677
  • Sijainti: Rovaniemi