Baarityöntekijä Hemingway's Rotuaari, Oulu
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021

Oletko iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Hemingway's Rotuaarin uusi
BAARITYÖNTEKIJÄ

Hemingway's baarityöntekijänä/kassatarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen. Osallistut myös tilaus- ja taustatoimintoihin yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä.

Työsuhde on osa-aikainen ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa alkaen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työ on ilta- ja yöpainotteista klo 11.30-03.30 välillä.

Arvostamme että olet iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti.

Odotamme sinulla jo olevan vankka ammatillinen osaaminen baari- ja ravintolatyöskentelystä. Omistat myös anniskelu- ja hygieniapassit, ja hallitset sujuvasti vähintään suomen kielen ja kaikki muut kielet katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko?

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot