Baarityöntekijä Hemingway's Pääkaupunkiseutu
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Oletko iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti? Teet mielelläsi vuoroja pääkaupunkiseudun eri Hemingway´s-ravintoloissa, ja mahdollisesti myös työskentelet Kaarle XII-yökerhossa ?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Restel Juomaravintoloiden pääkaupunkiseudun uusi
BAARITYÖNTEKIJÄ

Hemingway's baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen, tähän sinut tietysti perehdytetään yksikkökohtaisesti. Halutessasi saat vuoroja myös legendaarisesta Kaarle XII-yökerhosta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä, Hemingway´sin eri yksiköissä tarjolla on ilta- ja yöpainotteista klo 13-02 välillä. Ja lisäksi Kaarle XII:ssa yötöitä to-la. Tulet työskentelemään Baronan työntekijänä, ja halusitpa työskennellä viitenä päivänä viikossa tai vain viikonloppuisin, voidaan työt järjestää sen mukaan.

Arvostamme että olet iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti.

Odotamme sinulla jo olevan vankka ammatillinen osaaminen baari- ja ravintolatyöskentelystä. Omistat myös anniskelu- ja hygieniapassit, ja hallitset sujuvasti vähintään suomen kielen ja kaikki muut kielet katsotaan eduksesi. Tärkeää on että työskentelet mielelläsi useammassa Hemingway´s yksikössä jotta voimme tarjota sinulle toivomasi määrä töitä.

Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot