(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Haemme asiakasyrityksellemme Ouluun

BAARITYÖNTEKIJÖITÄ.

Asiakkaamme on erinäisiin livemusiikin tapahtumiin erikoistunut oululainen yritys, joka työllistää paikallisesti kymmeniä osaajia. Nyt etsimme lisää ammattimaisia ja reippaita työntekijöitä loppukesän ja syksyn tuleviin tapahtumiin. Koska toimipisteestä löytyy sekä yleinen, että VIP-tila, Sinulla on mahdollisuus päästä hyödyntämään esimerkiksi tarjoilualan osaamista haasteellisemmassakin ympäristössä. Työtehtäviisi kuuluu kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen anniskelu, drinkkien valmistus, pöytiin tarjoilu, sekä plokkaaminen.

Asiakkaamme työntekijänä pääset syventämään osaamistasi asiakaspalvelun, baaritarjoilun, sekä -myynnin saralla. Työyhteisö on positiivinen ja kannustava, joten on tärkeää, että olet itsekin tiimipelaaja. Myynnillinen ote, sekä kokemus esimerkiksi pikaruokaravintolan hektisestä ympäristöstä katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on työntekoon reipas, itsevarma ote ja olet asiakaspalvelualtis. Tavoitteesi on tehdä asiakkaidesi illasta ikimuistoinen ja annat siihen oman panoksesi tiskin takaa.

Työ on keikkaluontoista, sekä ilta- ja viikonloppupainotteista, joten tämä on oiva mahdollisuus lisätienestiin esimerkiksi koulun ohella. Pääset kuuntelemaan hyvää livemusiikkia töidesi lomassa ja nauttimaan hyvästä fiiliksestä mukavien työkavereidesi kanssa.

Edellytämme hakijalta:
- hyvää paineensietokykyä
- ripeää työtahtia ja iloista mieltä
- myynnillistä asennetta

Jos täytät edellytyksemme ja kiinnostuit tarjoamastamme työmahdollisuudesta, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä (+358 40 054 8811).