(Poistunut julkaisusta)

Baarityöntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Haemme asiakasyrityksellemme Kuhmoon

BAARITYÖNTEKIJÄÄ
Kuhmon Kamarimusiikki-tapahtuman ajalle 18-20.7.2019.

Asiakkaamme on Kuhmossa sijaitseva majoitusalan yksityinen yritys, joka panostaa vierailijoidensa korkealaatuiseen asiakaskokemukseen. Kauniit maisemat, hyvä sijainti ja persoonalliset huoneet tekevät majoituksesta kokemuksena unohtumattoman. Keskeisen sijainnin myötä majoittujat pääsevät nauttimaan helposti ja nopeasti kaikista Kuhmon tarjoamista palveluista sekä nähtävyyksistä. Hotellin tiloista löytyy laadukas ravintola ja baari, joka tarjoaa monipuolista ruokaa laajasta aamiaisbuffetista maukkaisiin a la carte ruoka-annoksiin ja monipuolisiin juomavaihtoehtoihin.

Kuhmon kamarimusiikki-tapahtuma on Kuhmossa vuoden kiireisintä aikaa, sillä festivaalit houkuttelevat musiikin ystäviä paikalle ympäri suomea. Täten pääset varmasti testaamaan taitojasi ja paineensietokykyäsi mukavassa, sekä opettavaisessa ympäristössä. Työssäsi pääset myymään, valmistamaan ja tarjoilemaan erilaisia virvokkeita ja drinkkejä asiakkaille. Työaikasi on painottunut iltavuoroon, joten aamu- ja iltapäivät olet vapaalla. Koska harrastus- ja aktiviteettimahdollisuudet Kuhmossa ovat monipuoliset ja lähellä työpaikkaasi, voit viettää vapaa-aikasi esimerkiksi joen rannalla ulkoillen tai vaikka festivaalialueella kierrellen.

Olet etsimämme työntekijä, mikäli sinulta löytyy monipuolinen kokemus baarityöntekijän tehtävistä ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti kiireellisessäkin ympäristössä. Lisäksi omistat monipuolisen alkoholi-, viini-, ja oluttuntemuksen ja drinkkiosaamisen hyvillä myyntitaidoilla. Olet iloinen ja positiivinen asiakaspalvelija, joka levittää olemuksellaan hymyn asiakkaan huulille.

Koska päivät kyseiselle ajanjaksolle tulevat olemaan keskivertoa pidempiä, toivomme työntekijältä joustavuutta, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta.

Edellytämme työntekijältä:

- Anniskelupassia
- Baarityöntekijän kokemusta ja/tai koulutusta
- Ripeää työtahtia
- Joustavuutta työaikojen suhteen
- Hyvää työmotivaatiota
- Asiakaspalvelutaitoja
- Iloista asennetta

Majoitus on järjestetty asiakkaan puolesta.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Jos haluat osaksi ikimuistoisen tapahtuman järjestämistä miellyttävään ympäristöön ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä (+358 40 054 8811).