Baarityöntekijä Butcher & Banker Vaasa
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Hei sinä baaritaitoinen tyyppi: oletko valmis elämäsi parhaaseen kesään vauhdikkaan työn parissa? Etsimme just sua, joten jatka lukemista!

Haemme Butcher & Bankerin energiseen tiimiin lisää asiakaspalveluhenkisiä ja baaritaitoisia ”amikoja,” joilla on hymy herkässä eikä vauhtia puutu. Sinulta hoituu niin maittavien juomien kaataminen kuin raikkaiden drinkkien loihtiminen käden käänteessä, ja nautit välillä työn lomassa heittää huultakin asiakkaiden kanssa. Mikä olisikaan paras juoma juuri asiakkaan mieleen…sinulta löytyy tähän ratkaisu silmänräpäyksessä!

Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Mikäli sinulta löytyy ravintola-alan koulutus tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai asiakaspalvelutyöstä, luetaan se eduksesi. Tässä työssä reipas ja aurinkoinen asenne on kaiken A ja O! Työssäsi pärjäät pitkälle rivakalla ja huolellisella työotteella.

Työ painottuu viikonloppuihin, mutta sesonkiaikana pääset työskentelemään myös arkena. Työvuorot saattavat joskus tulla lyhyelläkin varoitusajalla, joten joustava asenne on super iso plussa. Nyt haemme kesän lisäksi jo syksyä/talvea ajatellen uusia työkamuja sekä keikkatyöhön, että pidempiaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin, joten hyvällä tyypillä on ehdottomasti mahdollisuus jatkaa työssä kesänkin jälkeen.

Mikäli työ, missä iloinen hymy on taattu eikä naurultakaan välty – onhan kesä vuoden parasta aikaa Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa – kuulostaa sinun jutultasi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi. Saatat kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Sonja Ahonen, p. 050 311 0774.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453912
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa