Baarityöntekijä Belge
HOK-Elanto / Belge

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Belge bar&bistro on kodikas belgialainen olut- ja ruokaravintola Kluuvikadun sykkeessä. Belgessä rakastetaan hyvää ruokaa ja juomaa, olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja sekä rehellisiä. Kun työpäivä on takana ja ilta edessä, niin Belgen kirjastobaari on oikea suunta! Tarjolla on rentoa fiilistä, hyvää seuraa ja baarimikon suosittelemat belgialaiset oluet. Tunnelmallinen miljöö tarjoaa täydelliset olosuhteet sekä loistavalle lounashetkelle kuin onnistuneelle illanvietollekin!

Belge hakee nyt joukkoonsa lisävahvistusta alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä. Tunteja on tarjolla tilanteestasi sekä sopimuksesta riippuen 90-112,5h/3vko.

Tässä työssä pääset loihtimaan asiakkaille heidän toiveidensa mukaiset juomat sekä suosittelemaan belgialaisia oluita Belgen kirjastobaarin tunnelmallisessa miljöössä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta baarityöstä, mutta tärkeintä on aito kiinnostus oppia baarin salat sekä oikea asenne työskentelyyn reippaalla otteella.

Työssä tarvitset hygieniapassia ja salmonellatodistusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista!

Tarjolla on vilkkaita päiviä ja unohtumattomia muistoja keskellä Kluuvikadun sykettä. Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot