Baarityöntekijä, Allas Sea Pool, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Allas Sea Poolin Allas Restaurants on ravintola- ja terassikokonaisuus kolmessa kerroksessa, joka tarjoaa merellisen ja urbaanin kohtaamispaikan kaupungin sykkeessä.

Etsimme reippaita ja ulospäinsuuntautuneita baarityöntekijöitä Allas Restaurantsin kesäsesongille baarin työtehtäviin. Sinulta löytyy ennestään kokemusta ravintolassa työskentelystä ja osaat tarjoilla asiakkaalle niin oluet kuin peruscoctailitkin, baarin takaa sekä pöytiin. Olet tehokas ja luotettava työssäsi, nautit menevästä työilmapiiristä osana tiimiä! Asiakaspalvelu on sinulle tärkeä asia ja omaat halun oppia lisää. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi tai englanniksi. Edellytämme vähintään 18-vuoden ikää.

 

Työ sisältää asiakaspalvelutyötä sekä myyntiä Ravintolakokonaisuutemme baareissa ja ruokatiskillä sekä sisätiloissa, että terassilla. Koulutamme henkilöstön ruoka- ja juomatuotteiden osaamiseen. 

Työt alkavat heti kestäen elokuun loppupuollelle saakka sopimuksen mukaan.

 

Tarjoamme mielekkään ja haasteita antavan työsuhteen innovatiivisessa ympäristössä Helsingin upeimmalla sijainnilla keskustan sykkeessä, loistavat henkilöstöedut sekä jatkuvan tiimin tuen. Tule tekemään kanssamme super kesä!

 

Haku päättyy 16.6, laitathan hakemuksesi viipymättä näiden sivujen kautta!

 

Lisätietoja:

Essi Alfaro

Asiakkuuspäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

essi.alfaro@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466461
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa