BAARITARJOILIJOITA
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Haemme Vantaalle SHAMROCKIIN hyvällä asenteella varustettuja

BAARITARJOILIJOITA

Haussa on yökyöpeli, joka viihtyy kiireen keskellä. Tunnet intoa ja paloa toimia asiakaspalvelussa ja työskentelet tehokkaasti kiireessäkin. Edellytämme anniskeluoikeuksia ja odotamme hakijalta työkokemusta sekä vahvaa osaamista baaritarjoilusta. 

Baaritarjoilijan työt painottuvat viikonloppuihin, mutta tarpeen ja halukkuuden mukaan tarjoamme töitä myös arkipäiville. Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen tai päivätyön ohelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi pian joko nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse harri.panula@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa, kuinka paljon voit työskennellä sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa heti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512102
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa