(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilijoita Suomulle, Arctic Circle Hotel
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Arctic Circle Hotellin nimi viittaa sen idylliseen sijaintiin Napapiirillä. Suomutunturin hulpeat rinteet sijaitsevat kävelymatkan päässä ja hotellin pihapiirissä on lähtöpaikka Suomun monipuoliselle latuverkostolle.

Etsimme nyt Suomulle joulusesonkiin baaritarjoilijoita. Työtehtäviin kuuluu baarien toiminnan pyörittäminen. 

Vaatimuksena hygieniapassi sekä anniskelupassi. Jo muutaman vuoden kokemus baarityöskentelystä on edellytyksenä jotta tehtävässä pärjää. Oikea ja iloinen asenne tietysti näyttelee ratkaisevaa roolia. Englannin ja Suomen kielen taito välttämätön. Lisäksi brittituristien kanssa aiemmin työskentely katsotaan eduksi.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden irtautua normi arjesta ja viettää joulua kuukauden verran työn merkeissä legendaarisen Suomutunturin maisemissa. Asiakkaat ovat brittituristeja. Matkan järjestäjä hoitaa ruokatarjoilu puolen joten nyt etsitäänkin siis kokeneita baaritaitureita. Majoitus löytyy huokeaan hintaan ja palkkaus on sovittavissa kokemuksen mukaan. Töitä on reilusti ja ne alkavat 20.11 ja kestävät 23.12 saakka. Oma auto ei ole välttämätön koska sellaista voi lainata mm. kaupassa käyntiä varten. Toki jos sellainen löytyy niin helpottaa varmasti omaa liikkumista. Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Meillä palvelu pelaa ja sinusta välitetään. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174