(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilijoita Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme Helsinkiin iloisia, energisiä ja hyvällä asenteella varustettuja

BAARITARJOILIJOITA

Odotamme hakijalta työkokemusta ja vahvaa osaamista baaritarjoilusta. Tunnet intoa ja paloa toimia asiakaspalvelussa ja työskentelet tehokkaasti kiireessäkin, myös yksin. Edellytämme anniskeluoikeuksia. Erikoiskahviosaaminen luetaan eduksesi. Tarjolla on usein myös pientä baaripurtavaa, joten hygieniapassin olemassaolo luetaan myös eduksesi.

Työt odottavat siis tekijäänsä. Mikäli tunnistit itsesi, niin jätä hakemuksesi pikaisesti nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse harri.panula@lisapalvelu.net.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa ja palkkatoiveesi myös, kiitos.

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.