(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilijaksi Feel Vegas peliklubille
Oy Skinnvest Ab / Robert`s Coffee

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Feel Vegas tarjoaa kansainvälistä pelitunnelmaa siellä missä asiakkaat ovat. Pelien lisäksi klubien baarissa nautitaan maan maittavat cocktailit ja virvokkeet sekä mieltä lämmittävät kahvituotteet. Itäkeskuksen ja Kaivopihan peliklubeille etsitäänkin nyt asiakaspalveluhenkistä baaritarjoilijaa pitämään huolen vierailijoiden viihtyvyydestä. Tarjolla on työ, jossa olet osana hyvien tyyppien työporukkaa ja luomassa asiakkaille mahtavia palveluelämyksiä vuorossa olevien pelimestareiden kanssa.

Tässä tehtävässä omiaan ovat asiakaslähtöinen palveluasenne sekä kyky työskennellä hektisessäkin työskentely-ympäristössä. Mikäli teet työsi pilke silmäkulmassa, baariympäristössä työskentely on sinulle tuttua ja sytyt aidosti mahdollisuudesta tuottaa huippu asiakaspalvelua on sinulla jo avaintekijät hallussasi tätä tehtävää ajatellen.

Jotta sujahtaisit tähän työhön mahdollisimman mutkattomasti, odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä. Shakeri ja siivilä pysyvät siis hyppysissäsi loihtiessasi asiakaskunnallesi jotain kivaa ja hedelmäistä tai mahdollisesti jotain klassisempaa drinkkiä. Uskallat myös hypätä tiskin takaa asiakkaittesi sekaan pitäessäsi huolen myös pelipöydissä viihtyvien asiakkaiden janon sammuttamisesta. Otat luonnollisesti vastuuta työssäsi sillä huolehdit työtehtäviesi suorittamisesta ja baarin toiminnasta työvuorosi aikana hyvin itsenäisesti.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää taitojasi baaritarjoilijana vaativassa asiakaspalveluympäristössä. Peliklubeilla vierailee paljon myös ulkomaalaista asiakaskuntaa, joten tässä työssä pääset hyödyntämään myös englannin kielen taitojasi. Töitä on tarjolla sekä koko- että osa-aikaisesti ja työt alkaisivat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Feel Vegas tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet sekä ainutlaatuisen työympäristön.

Itiksen ja Kaivopihan Feel Vegasien ravintolapalvelusta vastaa Oy Skinnvest Ab/Robert`s Coffee, jolla on kahvila- ja kahvibaaritoimintaa ympäri Suomen.
Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito
  • Anniskelupassi

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Englannin kielen taito

    Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Anniskelupassi
    Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito