Baaritarjoilija
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2021

Restel Tapahtumaravintoloiden ydinosaamista on suurten yleisö- ja yksityistilaisuuksien ravintolapalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen. Hartwall Arenan ravintolatarjonta yllättää monipuolisuudellaan. Ravintolat tarjoavat runsaasti erilaisia herkullisia vaihtoehtoja: gourmet-annoksista street foodiin ja kaikkea siltä väliltä. Asiakkaita palvellaan aina ilolla ja ripeästi, eikä Arenalta tarvitse ikinä lähteä tyhjin vatsoin!

 

Etsimme nyt baaritarjoilijoita keikkaluonteiseen työhön Hartwall Arenan tapahtumiin! 

Työajat vaihtelevat tapahtumasta ja yksityistilaisuudesta riippuen. Hartwall Arena toimii Jokereiden kotihallina. Otteluiden lisäksi Hartwall Arenalla järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten musiikkikeikkoja ja konsertteja.

 

Haemme tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin aiempaa anniskelukokemusta omaavia baarityöntekijöitä, joilla on ripeä ote ja perusdrinksut hallussa. Töitä on tarjolla käytettävyytesi mukaan myös muissa Restelin tapahtumaravintoloissa, kuten Helsingin Jäähallilla ja Metro Areenalla.

 

Kiinnostuitko?  Jos nappasi, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä Hartwall Arenan eri ravintolapisteillä. Saat käyttöösi Go Onin henkilöstöedut sekä säännöllisen työskentelyn kautta myös Restelin huikeat henkilöstöedut käyttöön.

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 050 574 7205.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507575
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki