(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Haemme asiakkallemme Lahden keskustaan

Baaritarjoilijaa

Keikkatyöhön. Työaika on lähtökohtaisesti pe ja la 00-05 tarpeen mukaan. Hakijalta edellytämme kokemusta baarityöskentelystä sekä taitoa tehdä erilaisia drinkkejä. Yökerhoympäristö on usein kiireinen, joten olethan ripeä ja asiakaspalveluhenkinen! Palkkaus Mara tes mukaisesti. Halutessaan monipuolisella tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös muilla asiakasyrityksillämme.

Töitä on tarjolla jo elokuun aikana, joten laita hakemus heti oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.  

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.