Baaritarjoilija
Radisson Blu Plaza Hotel / Plaza ravintola

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä.

OLETKO ETSIMÄMME BAARITARJOILIJA RAVINTOLA PLAZAAN?

Radisson Blu Plaza Hotel on aina ollut yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista. Trend-setterit, kulttuurinnälkäiset ja kansainvälisen liike-elämän edelläkävijät ovat aina kerääntyneet nauttimaan ikonisen tapahtumatalon miljööstä ja tunnelmasta.

Radisson Blu Plaza etsii nyt joukkoonsa tarjoilijaa huolehtimaan asiakkaiden hurmaamisesta ravintolassamme. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tuotetietämystä, sekä aktiivista sekä itsenäistä otetta työhön. Olet tottunut työskentelemään myös kiireen keskellä. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työtehtävät baaritarjoilusta à la carte-tarjoiluun. Olet innolla mukana hotellin baarin tuote- että palvelukokonaisuuksien kehittämisessä. Olet asenteeltasi joustava ja positiivinen. Luonteeltasi olet huumorintajuinen, tarkka, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa ketjumme lippulaivassa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Työaika on keskimäärin 105h/3vk ja sopimus on voimassa toistaiseksi. Huomioithan, että työ painottuu ilta-aikoihin.
Lisätietoja tehtävästä antaa Food and Drink Manager Juha Hauta 050 4601048. Lähetä hakemus sekä CV 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220484
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa