(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija Zillaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Zillan tehtävä on tuoda iloa arkeen ja juhlaan niin hyvän juoman, ruoan kuin fiiliksenkin avulla. Zilla on ainutlaatuinen kombo rentoa meininkiä, mojovia cocktaileja ja laadukkaita viinejä sekä suussa sulavia ruokia. Nyt Zillassa on kiperä tarve loistavaa asennetta ja hehkuvaa hymyä omaavalle, monipuolisesta työstä innostuvalle baaritarjoilijalle. Tässä työssä pääset osaksi vasta avatun ravintolan freesiä menoa sekä rentoa duuniporukkaa.

Zilla on rennolla ja pirteällä meiningillä varustettu ruoka-seurusteluravintola. Vantaan oma olohuone, johon voi loistavan sijainnin ansiosta piipahtaa yksin, kaksin tai vaikka isommallakin porukalla nauttimaan after workista tai istumaan iltaa pidemmän kaavan mukaan. Ravintola tarjoaa sesongin mukaisesti laadukkaista raaka-aineista tehtyjä ja suurella sydämellä valmistettuja á la carte- annoksia, käsityötä arvostaen. Zillaan voi myös tulla erikoiskahville ja värikkäille jälkiruoille.

Tehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista salipuolen työtehtävistä. Ravintolan lounge baarissa valmistat maistuvat cocktailit ja tarjoilet asiakkaille suussa sulavat herkut viihdyttäen heitä sekä tiimiäsi svengaavalla palvelutyylilläsi. Arvostamme, jos joskus olet työksesi kantanut lautasta, sheikannut shakeriä tai valuttanut hanoista olutta, mutta tärkeintä tässä työssä on hyvä asenne! Mikäli sinulta luonnistuvat myös kahvinystävän herkut aina espressosta café latteen on tästä taidosta ehdottomasti hyötyä tehtävässä.

Etsimme baaritarjoilijaa, jolle on tarjolla työtunteja sopimuksen mukaan, työntekijän toiveita kuunnellen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti 10:30-02:00 väliselle ajalle ja työt alkavat syyskuun aikana. Voit olla juuri valmistunut tai jo jonkin verran kokemusta taaksesi haalinut ravintola-alan tulevaisuuden stara, mutta pääasia on, että annat innokkuutesi tulla esille ja hyvän meiningin tarttua. Työsopimus solmitaan Opteamin kanssa ja palkkaus katsotaan kanssasi kohdilleen!

Tule valloittamaan iloisella persoonallasi koko tiimi ja hurmaamaan asiakkaat! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Hyppää remmiin, missä duunitkin taittuvat zillaten!

https://www.zilla.fi/

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: A la Carte osaaminen, Ravintola-alan työkokemus, Englannin kielen taito, Hygieniapassi