(Poistunut julkaisusta)

Baaritarjoilija Zetoriin, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Zetor tarjoaa reilua ruokaa ja jäljittelemätöntä meininkiä Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa. Ravintolan juoma- ja ruokalistat henkivät suomalaisuutta: tuttuja klassikoita ja maaseudun inspiroivia erikoisuuksia. Haemme nyt kahta BAARITARJOILIJAA työskentelemään osaksi tämän herkullista hiukopalaa ja reipasta ajanvietettä tarjoavan ravintolan osaavaa tiimiä.

Tämä kesätyöpesti tarjoaa sinulle mahtavan yhdistelmän baarityöskentelyä sekä à la cartea – pääset tekemään vuoroja niin baarin kuin salinkin puolella. Tehtävässä tarvitset jonkin verran kokemusta baari- sekä à la carte -tarjoilusta ja perusjuomien sekä -drinkkien hallintaa. Asenne ja tiimiin sopiva persoona kuitenkin ratkaisevat tässä tehtävässä! Työssä tarvitset suomen kielen lisäksi myös englannin taitoa, rakkautta asiakaspalvelutyötä kohtaan, motivaatiota sekä kykyä tilanteen hallitsemiseen myös kiireisinä hetkinä. HOK-Elannon tarjontaan kuuluvuassa Zetorissa työskentelet ravintolassa, joka takaa ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle kävijälle!

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alussa ja jatkuvat vähintään elokuun loppuun. Tunteja on keskimäärin 90 h/3 viikkoa ja työt sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Työ saattaa mahdollisesti jatkua jouluun asti, joten tämä kesätyöpesti saattaa hyvinkin olla ovi pidempiaikaiseen työsuhteeseen! Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Drinkkiosaaminen, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito